met deze moscovisch biscuitmix van Custers bak jij de heerlijkste en luchtigste kapsels. Een perfecte basis voor je taart!
Benodigdheden: 400 gram Custers Moscovisch biscuitmix, 6 eieren (minimaal 300 gr), 40 gram water. Ronde bakvorm 26 tot 28 cm.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 180°C. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Doe alle ingrediënten in een kom (of standmixer) en mix dit (met de garde) 8 tot 10 minuten op de hoogste stand tot een luchtige en schuimige massa. Vul vervolgens je bakvorm tot de helft. Het geheel ongeveer 30 minuten bakken. Check met een sateprikker of deze gaar is. Komt deze er schoon uit dan is je biscuit gaar. Deze mix is ook voor een vlaaibodem te gebruiken: 200 gram Custers Moscovisch biscuitmix, 15 minuten in de oven.
Ingrediënten: suiker(45%), tarwebloem(35%), tarwezetmeel(15%), emulgator(3%, E472b, E477), rijsmiddelen(2%, E500, E450, E575, E336), glucosestroop gedroogd(2%), magere melkpoeder(1%), zout(<1%), verdikkingsmiddelen(<1%, E415). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan mogelijk sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, pinda's, noten, soja, sesamzaad, lupine.
Koel, droog en donker bewaren.
Inhoud: 1 kilo
© 2021 www.funbakings.nl - Powered by Shoppagina.nl