Een frisse frambozencake met witte chocolade van Custers.
Benodigdheden: 500 gram Custers Frambozencake met witte Chocolade, 5 eieren (250gr), 250 gram roomboter. Rechte bakvorm 30 cm of een tulbandvorm 20-26 cm.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 160°C. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Boter stuk kloppen. Rest van de ingrediënten toevoegen en 4 minuten mixen. Het beslag in een goed ingevette bakvorm gieten. Het geheel ongeveer 65 minuten bakken. Check met een sateprikker of deze gaar is. Komt deze er schoon uit dan is je cake gaar.
Ingrediënten: suiker(45%), tarwebloem (40%), witte chocoladestukjes(4%) suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, natuurlijk vanille aroma, emulgator(E322, soja), framboos(4%), appel(2%), rijsmiddelen(1%, E450, E500), fructosesiroop(<1%). Emulgator(<1%, E472b, E477), zout(<1%), natuurlijk aroma(>1%). Glucosestroop gedroogd(<1%), rijstmeel(<1%), magere melkpoeder(<1%), verdikkingsmiddel(<1%, E415, E440), aroma(<1%). Palmolie(<1%), zuurteregelaar(<1%, E330), kleurstof(<1%, E160b). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan mogelijk sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, pinda's, noten, sesamzaad, lupine.
Koel, droog en donker bewaren.
Inhoud: 500 gram
© 2021 www.funbakings.nl - Powered by Shoppagina.nl