Een heerlijke citroencake met mascarpone van Custers. De mascarpone geeft deze cake een lekkere romige smaak.
Benodigdheden: 500 gram Custers Citroencake Mascarpone, 5 eieren (250gr), 250 gram roomboter. Rechte bakvorm 30 cm, of een tulbandvorm 20-26 cm.
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 160°C. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Boter stuk kloppen. Rest van de ingrediënten toevoegen en 2 tot 4 minuten mixen. Het beslag in een goed ingevette bakvorm gieten. Het geheel ongeveer 65 minuten bakken. Check met een sateprikker of deze gaar is. Komt deze er schoon uit dan is je cake gaar.
Ingrediënten: suiker(45%), tarwebloem (40%), geconcentreerde appelpuree (4%), mascarpone (3%, melkeiwit, magere melkpoeder, stabilisator (E450), antioxydanten (E304,E307)), tarwezetmeel(3%), sojameel (2%), fructose-glucosestroop (1%, tarwe), emulgator (1%,E471), rijsmiddel (<1%,E450i), tarwegluten (<1%), glucosestroop (<1%, tarwe), zuurteregelaar (<1%,E500ii,E330), geconcentreerd citroensap (<1%), natuurlijk aroma (<1%), verdikkingsmiddel (<1%,E415,E440), kleurstof (<1%,E100), havervezel (<1%), rijstzetmeel (<1%), plantaardig vet (palm), voedingszuur (E330), natuurlijk citroenaroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan mogelijk sporen bevatten van: rogge, gerst, spelt, ei, pinda's, noten, sesamzaad, lupine.
Inhoud: 500 gram
© 2021 www.funbakings.nl - Powered by Shoppagina.nl