Met deze Bake Delicious Mix voor Triple Chocolate Cake maak je een heerlijke goddelijke chocolade cake. Heel gemakkelijk om te maken. Je hoeft alleen water, eieren en water toe te voegen.
Ingrediënten: suiker, tarwebloem, cacaopoeder (soja), melkchocoladepoeder (suiker, cacaomassa, melkpoeder, cacao), weipoeder (melk), plantaardige olie, (raapzaad) tarwegluten, gemodificeerd zetmeel, E1442, melkpoeder, eipoeder (scharrel), bakkerszout, rijsmiddel: E450I invertsuikerstroop, kleurstof: E150c, E150d, rijsmiddel: E500II, emulgator: E471, E477, E475, verdikkingsmiddel: E415, glucosestroop (gedroogd) aroma, emulgator: E481, emulgator: 472b, vanilline. Voor allergenen, zie de vet gedrukte ingrediënten. Dit product is geproduceerd/verpakt in een omgeving waar allergenen aanwezig kunnen zijn.
Bereidingswijze Triple Chocolate Cake:
Voor 1 Nordic Ware bakvorm of een cakeblik met een inhoud van 2.4 liter
730 gram Bake Delicious Triple Chocolate Cakemix
250 gram zachte boter
115 gram ei (2 grote eieren)
170 lauw water
Verwarm de oven voor op 160 °C. (hetelucht 150 °C)
Doe de Bake Delicious Triple Chocolate Cakemix, de zachte boter, eieren en water in een kom. Mix met de vlinder in 1 minuut alle ingrediënten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 tot 8 minuten tot een glad beslag.
Vul de licht ingevette cake pan/Bundtpan tot 2/3 met het beslag.
Bak de cake in 50-55 minuten in de oven. Controleer met een sateprikker of de cake redelijk droog is, korreltjes op je prikker betekenen een klef resultaat.
Neem de Cake pan uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen.
Keer de Pan om op een rooster en verwijder het blik. Laat de Cake afkoelen onder een theedoek.
Tip:
Vervang 10% water van de boter (boter 223 gr water 188 gr) en er ontstaat een briljante (luchtige) Chocolade cake. Heerlijk!
Inhoud: 730 gram
© 2021 www.funbakings.nl - Powered by Shoppagina.nl