Met deze glutenvrije cheesecake creammix van Madame Loulou maak je heel eenvoudig een heerlijke cheesecake. Je hoeft alleen maar slagroom en roomkaas toe te voegen.
Ingrediënten: suiker, maltodextrine, verdikkingsmiddel: E441, magere melkpoeder, niet hydrogenereerde plantaardige olie (kokosolie), gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, melkeiwit, zuurteregelaars: E330, E575, maiszetmeel, smaakstoffen, verdikkingsmiddel: E404, emulgatoren: E472a, E471, stabilisator: E340ii. Kan sporen bevatten van eieren, sojabonen en noten bevatten
Wat toe te voegen: 300 ml slagroom, 300 gram roomkaas
Wat heb je nodig: 1 kom, 1 garde/mixer, 8 vormpjes/glazen of een (cake)vorm ø24 cm
Voorbereiding:
(1) Doe de mix in een beslagkom en voeg 300 ml warme slagroom toe.
(2) Mix dit gedurende 5 minuten goed door elkaar.
(3) Voeg 300 gram roomkaas toe en mix opnieuw ongeveer 5 minuten
Giet het mengsel in de vorm op de gemaakte cheececake bodem of in glaasjes (deze bodem maak je zelf van bijvoorbeeld de Schär Digestive koekjes, glutenvrij. Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Smelt roomboter in een pannetje, zet het vuur uit, voeg de kruimels toe, goed mengen en klaar is je bodem)
(4) Laat dit ongeveer 30 minuten afkoelen in de koelkast.
Bewaren: Goed afgesloten (& droog) bij kamertemperatuur, vermijd grote temperatuurschommelingen.
Inhoud: 150 gram
Dit product is glutenvrij!
© 2022 www.funbakings.nl - Powered by Shoppagina.nl